fredag 18 november 2011

Klart för ny Diggiloo-show på Storforsens vackra naturscen

Svenska folkets i särklass mest populära sommarturné Diggiloo fyller 10 år och firar jubiléet med en show på Storforsens vackra naturscen onsdagen den 18 juli.
- Vi är jättenöjda över att de vill komma tillbaka, säger Randolf Eriksson, näringslivssekreterare på Älvsbyns kommun med ansvar över Storforsenområdet.

Att Lasse Holm skulle återvända till Stoforsen än en gång var inte alldeles självklart. Många orter och arrangörer har konkurrerat om de 20 konserter som det populära turnégänget gör.
- De tycker att arrangemanget på Storforsen är bra och välordnat. Dessutom ses spelningen hos oss tydligen också som en rekreation för artisterna vilket vi känner stolthet över, berättar Randolf som även berömmer medlemmarna i Tväråselets AIF för deras hjälp med parkeringar, vakthållning och mycket annat.

Lasse Holm har tidigare förklarat sin kärlek till Älvsbyn och den önskan som alltid finns bland artisterna att få åka till Storforsen trots att den lilla scenen inte ger utrymme för hela den jättelika produktion som sätts upp på de övriga spelplatserna.

Holm lovar att jubileumsåret ska bjuda på mer schlager och humor än någonsin!
Laguppställningen kommande sommar består av; Lasse Holm, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Lotta Bromé, Markoolio, Thomas Petersson, Magnus Carlsson, The Moniker, Mojje och Magnus Johansson!

Diggiloos styrka är bredden på låtar, genrer och artister, en show att älska för hela familjen!

Showen på Storforsens naturscen blir Diggiloo-gängets enda i övre Norrland. Närmaste spelplats söderut är Sundsvall.

TEXT: TONY BERGLUND